Sko Jordan 2017 Nike Super Latest Norge Fly Sko Rød Dame Herre 4
Jordan Sko Super Norge Rød Herre Nike Latest 4 Dame 2017 Fly SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Intersport dame dame Sko Sko Fritidssko PqzpC
Rød Sko Herre Super 2017 Jordan Dame 4 Latest Sko Fly Nike Norge
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

4 Rød Dame Jordan Herre Sko Fly Nike 2017 Norge Sko Super Latest Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
G Sport MAX Sko G Fritidssko Sko dame dame IfqRU
Rød Dame Nike Jordan Sko 4 Latest Fly Herre Sko Super 2017 Norge