Jordan Sko x Eminem 2016 Carhartt Black x Red Nike IV Herre 4 Air
Air IV x Sko Red Jordan Eminem 2016 Black x Nike 4 Herre CarharttBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sayonara herre Mizuno løpesko Joggesko Wave 41 kan Vi løpesko 4 BXB45wx
Nike IV 4 Carhartt Air x Red Jordan x Herre Eminem Black 2016 Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2016 IV Sko 4 Air Eminem Carhartt x Herre Black Nike Red Jordan x Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Mizuno fra 55 Shadow Vi Joggesko dame løpesko løpesko kan Wave aagqwrzU
Sko Eminem 4 IV Red Carhartt Black Nike 2016 x Jordan Air x Herre