Herre 1 Sko 2017 Rød Nike Air Force Nike Fashion RødGym HvitGym
Rød Nike RødGym 1 2017 Nike Fashion Herre Air Force Sko HvitGymBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
adidas core Performance TR Treningssko blackwhite X PUREBOOST rCrXqdfwg
HvitGym Rød Sko Herre Nike RødGym 2017 1 Nike Force Air Fashion
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Rød 1 Nike Air Fashion Force Herre Sko HvitGym RødGym Nike 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
core adidas Treningssko X blackwhite Performance PUREBOOST TR XXaq7
2017 Rød Force Fashion RødGym Air 1 Sko Nike HvitGym Nike Herre