Cut Z Reebok Treningssko 3 Dame Dame Tr 2017 Orange 0
Cut Orange Dame Z 2017 3 Reebok 0 Treningssko Dame TrBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
2017 Dame HvitHvitSvart Running Sko Shox Norge Nike Navina qwRIpqgr
3 Reebok Dame Treningssko Dame Z Cut Tr 2017 0 Orange
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Tr Cut Orange Treningssko 2017 Z Dame 0 Dame Reebok 3 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nike Norge Svart NZ Shox Preschool Sko Barn Running 2017 vUq6Bxwq5
Cut Reebok Tr Dame 3 Orange Treningssko 2017 Dame 0 Z