2017 Tr Dame Dame Reebok Cut 3 0 Orange Treningssko Z
Z Reebok Orange Dame Treningssko 0 Tr 2017 3 Dame CutBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Hurricane Herre ISO 3 ISO Hurricane Joggesko FBfxnx0W
Reebok Dame 2017 3 Tr Orange Treningssko Dame Z 0 Cut
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Orange Tr 3 2017 Cut Treningssko 0 Dame Dame Z Reebok Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Hurtig Adidas Levering Sko Herrer adidas Sneakers Originals Adidas wawzq4
Dame 2017 0 Reebok Orange Dame Z 3 Tr Treningssko Cut