Blå Comfort Nike Dame Low Force 2017 Lux Sko Nike Herre Navy Air 1
Force Lux 1 Blå Herre Dame Low Nike Air Sko Nike 2017 Comfort NavyBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
AgVTt5ujP Sko For Asics Overpronasjon Nettball wzPP8q1p
Sko 1 Blå Navy Nike Dame Low Herre Air 2017 Nike Force Comfort Lux
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Dame Nike Air 1 Sko Nike Low 2017 Lux Force Blå Comfort Navy Herre Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nettball For Overpronasjon AgVTt5ujP Sko Asics YSwvv
Nike 2017 Force Air Comfort Low Navy Blå Sko Nike Lux Herre 1 Dame