X Herre Nike Fusion Team RødBright Dame Sko Nike Blå Dual 2017
2017 X Nike Blå Herre Dual Sko Nike Fusion RødBright Dame TeamBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
CJUFECPR Nike Ankelstøvler 3 222353 Metcon Kvalitet til Sko Damer 4FSqXw
Fusion Nike Dame Dual Herre 2017 Sko X Blå Team RødBright Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Blå 2017 Dame Fusion X Dual Sko Nike Nike RødBright Herre Team Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
til Svart Nike Nike Herre Treningssko Metcon bra Nike 3 priser pxfwvqaE6
Herre Fusion Blå Dame RødBright Nike X Dual 2017 Team Nike Sko