“rainbow Air Sko Nike Akronite Nike Svart Herre Hvit And 2017
Herre Svart 2017 Air Nike “rainbow Akronite Nike Hvit Sko AndBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
støvler HAL amp; Sko Herre Snørestøvletter faggio MJUS Boots PwU0q0d
Hvit Sko Svart “rainbow Nike Nike 2017 And Akronite Air Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Nike Air Akronite Hvit And Sko Herre “rainbow 2017 Svart Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
nettbutikk Platåsandaler Sko Sandaler red SUNRISE mjus Dame MJUS d4xwt4qY
2017 “rainbow Sko Akronite Hvit Svart Herre Nike Air Nike And