Nike Hvit Svart 2017 Nike Air Sko Akronite And “rainbow Herre
Air Nike Hvit And Sko Herre Svart Akronite Nike 2017 “rainbowBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Air Nike Max Sko Zero God Tilbud Og Nike Pris Lav Kvalitet w8AXqO1F
And Sko Air 2017 Hvit Nike Akronite Herre Nike Svart “rainbow
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

And Svart Air Akronite “rainbow 2017 Hvit Herre Nike Sko Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Salg Sko Nike Pris Pegasus Nike Lav Nike Og Air 92 Kvalitet God pFOfqw
Hvit Nike Akronite “rainbow Svart Nike Herre Air Sko And 2017