Tr Sko Dame Nike Free Hvit LimeHvitBlå Nike 2017 5 BlåFlash Still
LimeHvitBlå BlåFlash Nike 2017 Sko Tr Free Hvit 5 Dame Still NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Exolight Sko Løpe Jack Range mEfW6amx Wolfskin Kvinner 6T6gw8xRq
2017 Hvit Sko 5 Still Nike Dame Free LimeHvitBlå Tr Nike BlåFlash
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Free 2017 5 LimeHvitBlå Hvit BlåFlash Sko Nike Dame Nike Still Tr Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Patagonia Menn Løpe Verdi Utmerket Turjakker Anbefaler Sko 8Xr8nZ
Still Nike Hvit Dame Free LimeHvitBlå 5 Tr Nike BlåFlash Sko 2017