Hvit Dame LimeHvitBlå 5 Sko Nike Tr Nike Free 2017 Still BlåFlash
5 Free 2017 Dame LimeHvitBlå Sko Tr Nike Nike BlåFlash Still HvitBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Dame Racer HviteHviteSølv Norge Adidas Lite Salg Adidas Joggesko fgxPFwq
BlåFlash 5 2017 Nike Nike Dame Still Sko Hvit Tr LimeHvitBlå Free
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

BlåFlash Dame Free Nike 2017 Sko Tr Still Nike 5 LimeHvitBlå Hvit Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Svart Adidas Herre Originals Hvite Sko og Locator Mid Lysegrå og 0xnUrTq0a
Dame BlåFlash Sko Still 2017 Nike LimeHvitBlå Nike Free Hvit 5 Tr