Denim Treningssko Komfort Flat Fritid menn Laveste hæl Blå pris 2017
Komfort pris 2017 Laveste Fritid Treningssko hæl menn Flat Denim BlåBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sko M7ZK96 Dame ANGULUS Brun Sandal 1dnBWaxd
menn pris Denim Laveste Blå Komfort Flat hæl 2017 Treningssko Fritid
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Denim Flat 2017 menn Laveste Treningssko pris hæl Blå Komfort Fritid Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sandaler Dame Våre Søk Online slippers Sko amp; Etter Nettbutikk qwHAzUxw
Denim Komfort menn Blå pris Flat hæl Laveste 2017 Fritid Treningssko