Herre Rød Jordan Sko 4 Norge Fly Dame 2017 Nike Super Sko Latest
Norge Nike 4 Rød Latest Sko Jordan Dame Super 2017 Herre Fly SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Asics Kvinner Sko Asics Kvinner Overpronasjon Sko For Sko Asics For qf0OBtw
Super 4 Latest Rød Dame Fly Norge Sko 2017 Jordan Herre Sko Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Latest Sko Sko Fly Dame Jordan Herre 4 Norge Super 2017 Rød Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
For Kvinner Sko Asics For Kvinner Asics Sko Overpronasjon Sko Asics wvaqp8a
Norge Nike Sko Jordan Fly 2017 Sko Rød Herre Super Dame Latest 4