Flat Treningssko Blå pris hæl Laveste menn Fritid 2017 Komfort Denim
Flat hæl Treningssko Blå Fritid 2017 menn Laveste Denim Komfort prisBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Vævet Run Roshe Herre online Alle Sorte max nike Shop Nike air Sko wFxqd5Ew7
Komfort Flat Denim Laveste hæl 2017 Treningssko menn Fritid pris Blå
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Blå pris menn Flat Denim Laveste hæl Treningssko Fritid 2017 Komfort Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
5 herre vævet nike free sale nike sko roshe run 0 alle nike sorte fqwwz6t
Treningssko Denim pris 2017 hæl menn Flat Komfort Blå Fritid Laveste