Nike 2017 Nike Xii Lebron Sko Herre Kjøpe Lifestyle Lion Camel
Lifestyle Kjøpe Lebron 2017 Nike Sko Herre Xii Camel Nike LionBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nike TRAINER Sport Treningssko Dame STUDIO mint 2 Performance pEwyrqFp
2017 Sko Nike Camel Herre Lion Nike Xii Lifestyle Kjøpe Lebron
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Lifestyle Nike Kjøpe Lion Herre Xii Sko 2017 Lebron Camel Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sport STUDIO mint Dame Performance 2 Treningssko Nike TRAINER qwgC8C0
Lifestyle Lebron Nike Lion Camel Sko Kjøpe Nike Herre Xii 2017