Kjøpe Td Sko 2017 Billig Elite Nike 2014 Vapor Herre Nike Carbon
Nike Sko Td Herre Elite 2014 Vapor Nike 2017 Billig Kjøpe CarbonBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
sko nike sko free grøn casual flyknit tøj lys nike 4 0 dame sort PgdwyO
Carbon Kjøpe Td Vapor 2017 Billig Elite 2014 Nike Nike Sko Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Vapor Carbon Nike Sko 2017 2014 Elite Herre Td Billig Nike Kjøpe Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
casual pink free nike fodboldstøvler nike sko sko dame powerlines qnzPwBfp
Sko 2017 Nike Vapor Elite Billig Td Herre Kjøpe Carbon Nike 2014