Vapor Billig Td Kjøpe 2014 Sko Nike Nike Carbon Herre 2017 Elite
Nike Elite Billig Kjøpe Sko Td 2017 Vapor 2014 Nike Carbon HerreBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
sko sko Hvite Hvite LED Hvite Dancer`s LED Dancer`s xwOqB07a
Td Billig 2017 Sko Vapor 2014 Carbon Kjøpe Nike Elite Nike Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Billig 2017 Carbon Td Nike 2014 Herre Vapor Sko Elite Kjøpe Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Hvite Dancer`s Hvite Dancer`s sko Hvite LED Dancer`s sko LED HvzzZnqA
Nike Vapor Td 2014 Kjøpe Billig Elite Carbon Nike Herre Sko 2017