Low Herre Sko Norge Jordan 11WoolGray Basketball 2017 Nike Air
Jordan 11WoolGray Nike Norge Basketball Low 2017 Air Sko HerreBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
CourtVantage Herre VintagwhtChalwhite adidas Sneakers Sko adidas wUTndqa
Jordan 11WoolGray Low Norge Herre Sko 2017 Air Basketball Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

11WoolGray Sko Herre Basketball Air Nike Jordan 2017 Low Norge Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Herre Herre Hvite Sko Sneakers Vintage Adidas CourtVantage Adidas PHwxB6qp
Air Jordan 2017 Norge Nike Herre Low 11WoolGray Sko Basketball