Com 2017 Solarsoft Nikelab Sko Herre Jacquard SvartHvit Costa Nike
Costa Jacquard Nike Nikelab Solarsoft 2017 Herre Com SvartHvit SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nike 1 Barn HviteRødMarineblå Sko LV8 Grade Force Air School pvqpP
2017 SvartHvit Com Sko Costa Nikelab Nike Solarsoft Jacquard Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Jacquard Sko SvartHvit 2017 Nikelab Solarsoft Costa Com Nike Herre Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Barn Air Nike Gutt HviteSvart Force Grade LV8 School 1 Hvite Sko z1dxqnzSOr
Sko Jacquard Solarsoft Com 2017 Nike SvartHvit Nikelab Herre Costa