Nikelab Nike Com Solarsoft Herre Costa Jacquard SvartHvit Sko 2017
2017 Jacquard SvartHvit Costa Solarsoft Nikelab Com Sko Herre NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Asics Womens Womens Joggesko Joggesko 105 po4YFSNU 105 Asics po4YFSNU A7Arq
Solarsoft Costa Sko 2017 Jacquard Com Herre SvartHvit Nikelab Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko Nike Com Nikelab 2017 Herre Costa Solarsoft Jacquard SvartHvit Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Asics sJdWtSdY Womens Overpronasjon For Joggesko 8FwFqXU
Nike Costa SvartHvit Sko Solarsoft Herre Jacquard Nikelab 2017 Com