4 Rød Free sandaler sko Grå nike Dame nike nike 2013 0 free Nike V2
sandaler nike nike nike Dame 4 2013 Grå sko Free 0 Rød free V2 NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
i og til sko billig rabatt Dame herre 2018 Icebug Barn og salg qFt87n7P6
Free sko Rød nike 2013 0 Dame sandaler nike Nike 4 nike Grå V2 free
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2013 4 nike nike Free Dame V2 sandaler Nike 0 nike Rød free Grå sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
addnature Kjøp online de Icebug på sko no SwPAPqX
free 2013 4 Dame Nike Rød 0 nike Grå V2 sko nike sandaler Free nike