2013 Grå V2 nike nike Rød 0 Dame free nike sandaler Free 4 sko Nike
nike free V2 0 nike sandaler Dame 4 2013 Rød sko Grå nike Free NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Outlet Joggesko Tilbud Nike Sportssko Online Norge Dame Kjøp Beste wfx1FI
free Grå Nike Rød Free nike Dame V2 0 sko sandaler nike nike 2013 4
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

0 Dame sko free Rød V2 4 Free nike Nike 2013 sandaler Grå nike nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nike Salg Sportssko Joggesko Dame Nett På By Malene Norge Birger qrfxrw
nike nike Dame Free Grå V2 4 sko 0 sandaler Nike Rød nike free 2013