0 Dame Free Grå sandaler nike Rød sko 4 2013 free nike nike V2 Nike
Dame 4 Nike 2013 sandaler Free Grå 0 sko V2 Rød nike nike free nikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Rød Outlet Adidas Powerlift 1 Dame 3 Treningssko xYRwOqw7Z
sko Nike free Dame Rød V2 Free sandaler nike 0 Grå 4 nike nike 2013
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

nike free 0 sko Nike nike Dame 4 sandaler 2013 Grå Free V2 nike Rød Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Outlet Treningssko Adidas Powerlift Rød Dame 1 3 O5wwndZqAR
Dame 2013 Nike nike V2 Grå 4 free sko 0 nike Rød nike Free sandaler