nike free nike 4 Free Dame sko Nike svart 5 2013 0 Rød Blå 0 V2 dame
Dame 0 nike 4 Nike V2 free sko 5 Blå 2013 Rød nike dame svart 0 FreeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nike Hvit Mann wht Unvrsty Rd Rd Free Joggesko unvrsty Socfly blck CqBq1t
4 Dame Free 5 Rød sko Blå Nike dame 0 free nike svart 0 V2 nike 2013
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Blå 4 0 svart 5 Rød Free 0 nike 2013 V2 nike Dame free sko Nike dame Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Hvit Nike Mørk Sko Ii Fitness Solenergi Sb Mannen Svart Concord wC0qgg
2013 4 free nike Rød Nike dame nike 5 V2 Free Blå sko svart Dame 0 0