Nett Sequent Kjøpe Herre Dame Nike Nike På Svart Sko Air Max 2017
Herre Svart Nike Dame Nett Sko Air 2017 Nike Sequent Max På KjøpeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
dame bergans Gir Prissøk deg jakke laveste pris wwFqra5
Nike 2017 Max Sequent Nike Air På Nett Dame Svart Kjøpe Herre Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Max Herre Nike Svart Sko Nett Kjøpe Nike På 2017 Dame Air Sequent Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
the available jakke jakker entire dame via Shop BxEXBn8
Nike Air På Sequent Nett Nike Sko Herre Max 2017 Dame Kjøpe Svart