Air Mid Royal 2017 TeaBlack Authentic Sko Tea Black Kjøpe Nike
Air Tea Black Mid Royal TeaBlack Kjøpe 2017 Sko Authentic NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Svart Hvit Gel Asics gR7D5OIFL 18 Sko Nimbus Mens Blå qxOnw7UTZ
Kjøpe Air Authentic TeaBlack Nike Mid Royal Tea Sko 2017 Black
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Mid Air Kjøpe Nike Black Sko Authentic Royal TeaBlack Tea 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
lyte iii king asics vs gel gel joggesko asics nimbus 18 19 gB0w6qTx
Nike Kjøpe Mid Authentic 2017 Sko Black Royal Air TeaBlack Tea