Mid Tea Air Authentic Nike Black 2017 Kjøpe TeaBlack Royal Sko
Black Royal Kjøpe Mid Nike Sko Tea Authentic Air 2017 TeaBlackBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Dame Salg Sko Nike Dame Tilbud Nike Sko qTAxPAz
Air Royal Kjøpe Mid Black TeaBlack Authentic Sko 2017 Nike Tea
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Authentic 2017 Royal Air Mid Nike Tea Sko Kjøpe TeaBlack Black Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
str 40 Dame Blandet 5 Nike sko xqw0OY67
Kjøpe Sko Air 2017 Authentic Royal Tea TeaBlack Black Mid Nike