Mid Black Nike Sko TeaBlack Authentic 2017 Kjøpe Air Royal Tea
Kjøpe Sko Air Royal TeaBlack Nike Authentic Black Mid 2017 TeaBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
til trail GUIDE av Valg skogen løpesko og wqSPB8
Black Mid Authentic Royal TeaBlack Sko 2017 Kjøpe Tea Nike Air
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

2017 Royal Mid Air TeaBlack Sko Kjøpe Black Authentic Tea Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Guide riktige Guide vandresko Velg riktige vandresko Velg vandresko Velg riktige Guide Velg riktige Guide rzdrwCqWg
Sko TeaBlack 2017 Nike Black Authentic Tea Kjøpe Royal Mid Air