Authentic Mid Nike Black TeaBlack Air Tea Royal Kjøpe 2017 Sko
Tea Authentic Air Sko 2017 TeaBlack Black Royal Mid Kjøpe NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
blackwhite PRIORITY WINTER joggesko Høye Nike MID Sportswear wgxF4qHY
Authentic 2017 Tea TeaBlack Mid Kjøpe Black Royal Nike Air Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Air 2017 Nike Tea Sko Kjøpe Black Mid TeaBlack Authentic Royal Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
MID joggesko pure WINTER Nike PRIORITY platinum Sportswear Høye AnFxqnEgwf
TeaBlack Sko Nike Kjøpe 2017 Black Air Royal Tea Authentic Mid