Sko Nike Mid Lava Fitness Nike GlowHot Mesh Dame Blazer 2017 Sunset
Mid Nike Dame Blazer Sunset Sko Lava Fitness GlowHot Mesh 2017 NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Flyknit Sko Fc Magista Dame Air Herre Footscape Nike 2017 Nike 8POqO1F
GlowHot Mid Sunset 2017 Sko Nike Lava Dame Blazer Mesh Nike Fitness
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sunset Fitness Mesh Sko Nike Dame GlowHot Mid Nike 2017 Blazer Lava Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nike Dame Nike High 1 Retro 832747 2017 Air Force Herre Sko EAAIwOqR
GlowHot Nike 2017 Mesh Fitness Dame Mid Nike Sko Sunset Lava Blazer