sko 4 nike Nike Menn Oransje 0 nike oslo Grå free V2 Free 2013
Menn 4 Nike Free V2 Oransje 0 nike 2013 sko free oslo nike GråBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Nike Norge Janoski Sko Salg SB Nike Zoom HvwSHOqxr
V2 Menn Oransje sko oslo Grå nike 0 Free free 4 2013 nike Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

nike nike free Menn Nike sko 2013 V2 oslo Grå Free 0 4 Oransje Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Stefan SB Canvas Sko Nike Janoski Zoom fra Priory tilgjengelig aw7ZdxCq
0 V2 Menn sko nike Grå 2013 Free free Oransje Nike oslo 4 nike