4 V2 oslo Oransje Menn nike Nike 0 2013 free sko Grå Free nike
free Menn sko Grå 4 oslo Nike nike Free V2 0 2013 Oransje nikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Køb Dame Dame Converse København I Sandaler Sko Shiekh Converse qpqxwr8z
Menn 0 Grå nike V2 2013 nike Oransje 4 Nike free oslo Free sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Menn 0 Nike nike Free Oransje sko 2013 Grå oslo 4 free V2 nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Til Nike Online Køb Spar Air Butik 60 Danmark Ecco Op Max Sko wqfvxTp
nike Grå V2 nike Free 4 2013 sko oslo Nike 0 Oransje Menn free