2013 norge adidas sko sko skytop oslo svarte supra Supra 2 Slvgr
skytop supra 2 svarte sko 2013 norge oslo adidas sko Supra SlvgrBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
V2 Blå Nike Grå nike 3 Trekull 0 gloves Sko c0b9 Anti Fur running gq7wTY76
adidas Supra 2 skytop oslo sko supra Slvgr sko norge 2013 svarte
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

sko oslo adidas skytop sko norge supra 2013 Supra Slvgr 2 svarte Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
V2 Grå Blå gloves Trekull c0b9 running 0 nike Anti 3 Sko Nike Fur 5HPYxg7wqg
norge skytop oslo sko svarte adidas supra 2013 Slvgr 2 sko Supra