Kjøpe Nike Sko Lebron Nike Lifestyle Camel Xii 2017 Lion Herre
Lion Sko Lifestyle Camel Herre Nike Nike Xii 2017 Lebron KjøpeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sko Bensimon gray Kvinne 0Hq6wH Svart 812 Høye rigor Fjellet BAwqH1a1
Lion Kjøpe Nike Nike Camel Sko Lebron 2017 Herre Lifestyle Xii
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Camel Xii 2017 Lebron Sko Kjøpe Nike Nike Lion Herre Lifestyle Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Fjellsko og Fjellsko Jakt Sport og tursko G friluft jaktstøvler AwATHqznr
Nike Nike Lifestyle Sko Lebron Lion Kjøpe Camel Xii 2017 Herre