Jordan Low Air Basketball Nike 11WoolGray Norge Sko Herre 2017
Basketball Norge 11WoolGray Nike Air 2017 Herre Low Sko JordanBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Brown Free Nike nike Run Sandy 3 joggesko salg Dame svarte Leather vOvwxPqAF
Basketball Norge Nike Air Jordan Herre Sko Low 2017 11WoolGray
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Jordan Herre 11WoolGray Sko Basketball Low Norge Air 2017 Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
2 Nike Mænd Sort Købe joggesko nike Rød salg Run Free svarte Hvid 06qpSwxHC
Herre Low Norge Jordan 2017 11WoolGray Nike Air Sko Basketball