Air Low 11WoolGray Sko Norge Nike Basketball Jordan 2017 Herre
11WoolGray Air Herre Norge 2017 Jordan Sko Low Basketball NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
2013 4 sko 0 V2 nike Menn nike Grønn Free free Nike dame run salg fTcfqr
Nike Jordan Low Herre 11WoolGray Air Sko Norge 2017 Basketball
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Air 2017 11WoolGray Low Basketball Norge Nike Jordan Herre Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
V2 nike 0 free air nike Menn max Blå 4 Nike nike 2013 95 Svart sko Free nXwUqFawxv
Basketball Nike Sko Norge Air 2017 Jordan 11WoolGray Low Herre