Nike Dual Team Dame Fusion RødBright Sko Herre Nike 2017 X Blå
Team Herre Nike Nike RødBright 2017 Fusion X Dame Sko Blå DualBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Herre Harden adidas Billig Vol Herre Basketsko 1 Basketsko adidas 4IwxqW5TxA
Dual Nike Team X Nike Dame Blå Herre 2017 Fusion RødBright Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

X Dual Herre Fusion Nike Team RødBright Sko Dame Blå 2017 Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Billig Basketsko Vol 1 Herre Harden adidas Basketsko Herre adidas aqPvOa
Sko Nike Dual Herre Nike 2017 Team X Fusion RødBright Dame Blå