Team Blå Fusion Nike Sko Dual Dame Herre X 2017 Nike RødBright
Fusion Dame Dual RødBright Nike Nike 2017 Herre Team X Blå SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
NIKE SvartHvite Zoom Treningssko Billig Fit Dame Salg UgnCrU1
Sko Fusion Nike Dual Dame Blå 2017 X RødBright Team Herre Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Dame 2017 Team Fusion Sko Nike Dual Blå Nike Herre X RødBright Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Salg 2 Billig Metcon SvartHvite Treningssko NIKE Herre wqz8Hqt
Dual Nike Sko X Herre Blå RødBright Dame 2017 Team Fusion Nike