Herre Athletic Air Nike Entertrainer Rød Norge 2017 Sko Sko Nike
Nike Rød Nike Entertrainer Herre Norge Sko Sko Athletic Air 2017Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Billige James BTE Joggesko Kjøpe Herre Harden Nike Nike Sko Uwx4qgvRtq
2017 Sko Norge Nike Entertrainer Rød Athletic Air Nike Sko Herre
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Athletic Rød Sko Herre Nike Air Sko 2017 Entertrainer Norge Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
6 Nike Mindre Nike Dame Sko Jordan Oslo Klær Nike Kjøpe H6E5wRWqSx
2017 Athletic Air Entertrainer Nike Rød Nike Sko Herre Sko Norge