Sko Norge Herre Athletic 2017 Air Nike Rød Entertrainer Nike Sko
Nike Herre Norge Entertrainer 2017 Sko Rød Sko Air Nike AthleticBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Modern Max Herre Nike Løpesko Rough Air Flyknit GrønnSvartHvite 4E1wf7
2017 Herre Air Norge Entertrainer Nike Rød Sko Athletic Nike Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Norge Nike Sko Entertrainer Air Athletic Herre Rød Sko 2017 Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Flyknit Air Modern GrønnSvartHvite Løpesko Nike Max Rough Herre RxtqPw1w
Rød Norge Sko Nike Air Entertrainer 2017 Nike Herre Sko Athletic