Sko Sko Air Herre Entertrainer Norge Nike Rød Athletic 2017 Nike
Entertrainer Rød Nike Sko 2017 Nike Air Norge Athletic Sko HerreBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Billig Billig Marineblå Puma Dame På Treningssko Core Fierce Nett 66rqEYx
2017 Nike Norge Herre Nike Entertrainer Rød Sko Athletic Sko Air
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Air Norge Entertrainer Rød 2017 Athletic Nike Sko Herre Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
violetwhite FIERCE ENG Jogge Treningssko Dame gray Puma wpSF1xqIw
Sko Nike 2017 Norge Athletic Sko Air Entertrainer Herre Rød Nike