Sko Entertrainer Herre Norge Sko Nike Air Rød Athletic 2017 Nike
Rød Herre Sko Athletic Nike Sko Nike 2017 Air Entertrainer NorgeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Superlett NO BERGANS BERGANS UTEMAGASINET Superlett wYzW8qO
Athletic Rød Sko Nike Air Nike Norge Herre Sko 2017 Entertrainer
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Air Nike Herre Rød Sko Athletic Nike Entertrainer Sko Norge 2017 Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Dame Superlett Bergans Bergans archive Jakke Superlett Jakke Dame archive Bergans Superlett Dame Jakke wEIpp
Entertrainer Herre Sko Rød Norge Athletic Sko Air 2017 Nike Nike