2017 Sko Entertrainer Herre Nike Air Rød Nike Athletic Norge Sko
Nike Sko Entertrainer 2017 Herre Sko Athletic Norge Air Rød NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Klassiske Sko Barn Silver Sneakers Laura Biagiotti Joggesko wxYAqaT8a
Nike Norge Herre Air Sko Sko Athletic 2017 Entertrainer Rød Nike
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko Athletic Nike Sko Herre Entertrainer Nike 2017 Rød Air Norge Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Navy Biagiotti Biagiotti Laura Dame Joggesko Laura lave Sko sko w1gYOnYZWq
Athletic Sko Rød Nike Air Norge Nike Sko Entertrainer Herre 2017