Nike Entertrainer Air 2017 Sko Sko Rød Athletic Norge Herre Nike
2017 Sko Air Rød Sko Norge Nike Entertrainer Athletic Herre NikeBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
07 Sko Air Force Nike Billige Norge SvartSvart Dame 1 Nike ZW58cPqw
Rød Athletic Sko Sko Herre 2017 Entertrainer Nike Norge Nike Air
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Nike Herre Nike Entertrainer Rød 2017 Air Athletic Norge Sko Sko Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Nike Nike Max Norge Billige Premium Dame Air Thea Sko SvartBlåSvart qHwW6FS
Rød Norge Sko Athletic Entertrainer Herre Sko Nike Nike Air 2017