Nike 2017 Entertrainer Sko Athletic Air Rød Norge Herre Nike Sko
Sko Sko Norge Entertrainer Nike Nike Herre 2017 Athletic Air RødBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Free Stålgrå Nike norge nike Sko sko 3 nike Billig Aque free Herre fXqT5fw6
Nike Sko Entertrainer Sko 2017 Norge Rød Nike Herre Athletic Air
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Rød Entertrainer Nike Herre Sko Norge Sko Air 2017 Nike Athletic Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Aque 3 Free norge Nike Herre Sko nike free sko Stålgrå nike Billig 5Yp1xwqq
Norge Nike 2017 Rød Herre Sko Athletic Air Sko Entertrainer Nike