air free Free nike Rød 2012 nike Dame Run 3 sommer Nike Grå max sko
Free Nike nike sommer Grå sko air 3 free 2012 max Run nike Dame RødBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Basketball Menns Exclusive Courtvantage Cyber Sko Adidas metallic 6IFqTtn6w
2012 Rød Run Dame free air 3 sommer nike Grå sko max nike Nike Free
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

free 2012 nike Nike sommer Free Run 3 Rød sko Dame max nike air Grå Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
adidas Herre Sko CblackSilvmt CourtVantage Treningssko adidas Wxpq0nx6
sommer sko 3 nike Dame air Nike Free nike Run Rød 2012 free max Grå