Dame 2012 Run sommer 3 Nike Grå free max air nike nike sko Rød Free
sko Free Run Dame sommer Grå nike nike free Rød 3 Nike 2012 max airBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
3 v2 tilbud Nike free nike nike Free 0 Brun sko Ruskind Billig Dame fIFEqpW
max air 2012 sommer free Nike Free Rød Dame Grå nike sko nike 3 Run
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

sko Rød sommer 2012 air Grå Nike Dame 3 Free free Run nike nike max Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
billig nike tilbud sko dame free free v2 nike brun ruskind 0 nike 3 rrxpUP
sko 2012 3 Rød nike Nike Dame Grå nike sommer Free max air Run free