Rosa Autentisk Barn Kvinner Volt Jenter Oransje Fargerik 100 Sko
Oransje Jenter Volt Fargerik Barn 100 Sko Rosa Kvinner AutentiskBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
2 Nike Air Siste Uptempo Stock Max Sko Svart Hvit 2018 I Nettbutikk wUgSIq8q
Sko Oransje Jenter Autentisk Barn Kvinner Volt Fargerik Rosa 100
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Autentisk Sko 100 Rosa Kvinner Jenter Fargerik Volt Oransje Barn Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
High Boots Vinter Dames Soft Knee 2018 BT743 Sko Fur Ull xw0gXnxqY6
Sko Fargerik Barn Autentisk Volt Oransje Jenter Kvinner Rosa 100