Barn Jenter Sko Autentisk Fargerik Kvinner Oransje Volt Rosa 100
Oransje Jenter Barn Autentisk Rosa Volt Kvinner Sko Fargerik 100Barn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Jordan herre basketsko NO XXXII for Air pCqwvp
Kvinner Rosa Sko Jenter Fargerik 100 Volt Oransje Autentisk Barn
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

100 Jenter Autentisk Fargerik Sko Rosa Kvinner Volt Oransje Barn Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sko Nike Danmark Air Kobe Forhandler Jordan 5IwIx4rqRt
Barn Autentisk 100 Volt Fargerik Oransje Jenter Sko Rosa Kvinner