Rosa Kvinner Jenter Sko Barn Fargerik Oransje 100 Volt Autentisk
Sko 100 Autentisk Oransje Fargerik Jenter Barn Rosa Volt KvinnerBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sko Air Presto Free Hvit Run 2 Rosa Til Nike Dame Nike Carving BqIdU6Ixw
Barn Fargerik Jenter Autentisk Oransje Sko Kvinner Rosa Volt 100
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko 100 Oransje Volt Rosa Autentisk Jenter Kvinner Fargerik Barn Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sko Oslo Svart Salg Nike Red 2 Hvit Carving Med Presto Nike Air wqB1aaI
Barn Rosa Kvinner Fargerik Jenter Sko Volt Autentisk 100 Oransje