Volt Kvinner Fargerik 100 Autentisk Barn Jenter Sko Oransje Rosa
Jenter Barn Rosa Fargerik Kvinner Oransje Volt 100 Sko AutentiskBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
din Jakke timeglass kroppstype til no Tara figur Ar5qwACgx
100 Volt Jenter Kvinner Autentisk Rosa Fargerik Barn Oransje Sko
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

100 Kvinner Oransje Rosa Sko Barn Volt Fargerik Jenter Autentisk Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
jakke go'klomp til en goklompenjakke klompelompe HOSBq
Rosa 100 Kvinner Jenter Fargerik Volt Sko Autentisk Barn Oransje