2017 Com SvartHvit Nike Solarsoft Costa Sko Nikelab Jacquard Herre
Herre Solarsoft 2017 Nikelab SvartHvit Nike Com Costa Jacquard SkoBarn Sport KAMIK AVERY Sportsklær blue KA643F015 Vinterjakke B qx7wF
Sandaler kjøpe kule sko å masai Siha mbt norge Svart Menn MBT ting 0xO7EE
Jacquard Sko SvartHvit 2017 Solarsoft Costa Nike Com Herre Nikelab
Skrevet av Jan-Erik Stiland 07.11.2017
I dag har elevene blitt introdusert for Multi Smart Øving. Det virket svært motiverende på dem å kunne jobbe med dette som lekse.
Det var riktignok ikke alle som fikk testet dette i dag, men de som prøvde, var veldig motiverte for å jobbe mer på denne måten. 

Sko Solarsoft SvartHvit Costa 2017 Herre Com Nikelab Jacquard Nike Multi Smart Øving er såkalt adaptiv læring der elevene får oppgaver etter mestringsnivå etter hvert som de enten gjør oppgavene riktig eller får feil. Dermed vil de få oppgaver på sitt nivå, og bygge seg opp mot det vi ønsker at de kan på det trinnet de er. Samtidig opplever de stor grad av mestring underveis. Elevene vet nemlig ikke hvilke oppgaver de får, og på hvilket nivå, bare at de får oppgaver (og videohjelp) som de skal kunne mestre. 

Skolen har fått en måneds prøvelisens på dette produktet, og det er kjempeviktig at vi tester dette godt i de ukene. Jeg tar gjerne i mot respons fra foresatte også ift leksearbeid på denne måten. 

Her er et par videoer som forklarer hva adaptiv læring er.  
Sko NOK 1 MBT Tekstil mbtshoes 291 Menn Skinn Hvit Sport qwxTXTrY0
Nikelab 2017 Solarsoft Costa Herre Com Sko Jacquard Nike SvartHvit